salebox.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα «SALEBOX» δραστηριοποιείται από το 2008 στη λιανική πώληση γυναικείων, ανδρικών και παιδικών εσωρούχων, μαγιό, καλτσών, καλσόν, κολάν και πιτζαμών. Σήμερα διαθέτουμε μια σύγχρονη καθετοποιημένη αποθήκη, συνολικής έκτασης 650 τ.μ.

Τα γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά και για αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια μοναδική συλλογή εσωρούχων σε υπέροχα χρώματα, σχέδια και στυλ που θα εντυπωσιάσουν με την υψηλή τους ποιότητα και την μοναδική τους αισθητική. Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες του κάθε προϊόντος, ακολουθούμε πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας συνδυάζοντας την κομψή εμφάνιση με την άψογη εφαρμογή.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εσώρουχα με προσωπικότητα, άνετα ρούχα για το σπίτι και το γυμναστήριο, μοναδικές νυφικές συλλογές και μαγιό σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, που έχουν επιλεγεί από τα πιο σπουδαία ανερχόμενα brands (για να βρεθούν στη πόρτα σας εύκολα και γρήγορα).

Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και διαφορετικές τάσεις, τόσο από εγχώριους όσο και από προμηθευτές του εξωτερικού με στόχο να επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα σύμφωνα με τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας στις πιο προσιτές τιμές. Στόχος μας είναι να ανανεώνουμε διαρκώς και να διαφοροποιούμε τις συλλογές μας ανάλογα με τις προσταγές της εποχής.

Συνεχίζουμε την παράδοση και εξελισσόμαστε και θέτοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή, καθώς προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του και η ικανοποίηση των απαιτήσεών του.

Shopping cart

0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

X
This site is registered on wpml.org as a development site.